Νέα πρόσωπα, νέα πνοή στο ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής

Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής, ήταν εντελώς διαφορετική από άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Το σημαντικότερο ήταν ότι ανάμεσα τους διέκρινε κανείς νέα πρόσωπα και αισθανόταν ότι υπάρχει μια πνοή αισιοδοξίας για την πορεία του Κινήματος  Αλλαγής και μεγάλης διάθεσης να δοθεί σκληρός αγώνας για να επιστρέψει  πιο ψηλά εκεί για πολλά χρόνια ήταν η θέση του ως Κίνημα εξουσίας.  

Μεταξύ των στελεχών που διακρίνονται για την πολιτική τους συγκρότηση, τις σπουδές τους και τις γνώσεις τους είναι και η Νάγια Γρηγοράκου, δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Δίκαιο και στο Ναυτικό Δίκαιο. Στο πρόσφατο συνέδριο εξελέγη 7η  από τις 100 γυναίκες που εξελέγησαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, μπροστά από ηχηρά ονόματα  που ήταν υποψήφιοι για την κεντρική επιτροπή.

Τώρα σύμφωνα με αναρτήσεις σε πελοποννησιακά sites, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην πρόσκληση Νίκου Ανδρουλάκη για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ και στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές να δώσει την μάχη στην Λακωνία.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.