Στους δρόμους του Πειραιά τα νέα μικρά πλυστικά μηχανήματα – Καθαρή Πόλη ο Πειραιάς χωρίς να εφησυχάζουμε λέει ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.

Στην «μάχη» για πιο καθαρές γειτονιές «ρίχτηκαν» τα νέα μικρά πλυστικά μηχανήματα, τα οποία προστέθηκαν πρόσφατα στον στόλο της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά.

Καθημερινά καθαρίζουν στενά και μικρούς δρόμους και πλένουν κάδους σε όλες  τις Δημοτικές Κοινότητες, σε σημεία που δεν χωρούν τα μεγάλα μηχανήματα.

Είναι χαρακτηριστικό πως κάθε Δημοτική Κοινότητα έχει πλέον το δικό της πλυστικό μηχάνημα, ενώ οι στοχευμένες επιχειρήσεις «γειτονιάς» θα συνεχιστούν όλο το Καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι, το επόμενο διάστημα ο Δήμος Πειραιά θα εξοπλίσει με νέα καδοπλυντήρια την υπηρεσία Καθαριότητας.  

Ο Δήμαρχος Πειραιά  κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του,  τόνισε:

«Καθημερινά τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται σε όλες τις Δημοτικές μας Κοινότητες, προκειμένου να είναι κάθε μικρός δρόμος όσο γίνεται πιο καθαρός. Σε αυτό μας βοηθούν πολύ τα νέα μικρά πλυστικά μηχανήματα, τα οποία χωρούν και στους πιο στενούς δρόμους. Ο Πειραιάς είναι πλέον μια καθαρή πόλη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εφησυχάζουμε. Για τον λόγο αυτόν εξοπλίζουμε με νέα μηχανήματα την υπηρεσία Καθαριότητας και φροντίζουμε να παρεμβαίνουμε δίνοντας την ίδια  έμφαση σε κάθε γειτονιά της πόλης μας, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρή».  

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του,  τόνισε:

«Με την προσθήκη των νέων μικρών πλυστικών μηχανημάτων, η κάθε Δημοτική Κοινότητα έχει πλέον το δικό της μηχάνημα, το οποίο πλένει καθημερινά κάδους, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις γειτονιές της πόλης, καθώς στους κεντρικούς δρόμους επιχειρούν τα μεγαλύτερα μηχανήματα. Τους επόμενους μήνες θα παραλάβουμε και τα νέα καδοπλυντήρια, με τα οποία θα ολοκληρωθεί ο νέος στόλος των πλυστικών μηχανημάτων».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.