ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙς

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, με αντιπροσωπεία των Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοσιογραφικών Ενώσεων, αποτελούμενη από τους Έλενα Ριζεάκου, Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, Μιμή Τουφεξή, ΓΓ της ΠΟΕΣΥ, Μαρία Αντωνιάδου, Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Σταύρο Καπάκο, ΓΓ της ΕΣΗΕΑ, Θέμη Μπερεδήμα, Πρόεδρο της ΕΣΠΗΤ και Αθηνά Ζύμαρη, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, οι οποίες βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ.

Οι εκπρόσωποι των Δημοσιογραφικών Ενώσεων μετέφεραν, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, στον Δ. Κουτσούμπα «τις θέσεις τους ενάντια στο άρθρο 29 του κυβερνητικού νομοσχεδίου, που τέθηκε σε διαβούλευση και που προβλέπει, μεταξύ άλλων, μείωση του αριθμού των εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, με την προσμέτρηση στο δυναμικό τους των εργαζόμενων άλλων εταιρειών συνεργαζόμενων με αυτούς, ζητώντας τη στήριξη και συμπαράσταση του ΚΚΕ στο αίτημά τους για την άμεση απόσυρση της συγκεκριμένης διάταξης».

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε στους εκπροσώπους των Δημοσιογραφικών Ενώσεων «την στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα τους και διαβεβαίωσε ότι το ΚΚΕ θα συμβάλλει με τις δυνάμεις του -εντός κι εκτός βουλής- στις κινητοποιήσεις για την απόσυρση της σχετικής διάταξης και συνολικά για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας στα ΜΜΕ, με σύγχρονα και πλήρη δικαιώματα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ (Γ.Μ.)

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.