ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΕΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με αφορμή την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ομιλία του στην Βουλή οτι “… τώρα ομολογείτε το στόχο σας: η Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση και εσείς σε ένα νέο ρόλο, τύπου σοσιάλ-Καμμένου, έτσι φαντάζεστε τον εαυτό σας”, έχει ως εξής:

“Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε σήμερα ότι είναι ένας “πρίγκιπας” σε αποδρομή. Ο Πρωθυπουργός των υποκλοπών, των απευθείας αναθέσεων και των εκθετικά αυξανόμενων κοινωνικών ανισοτήτων είχε το πολιτικό θράσος να συσχετίσει το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη με τον Πάνο Καμμένο. Μάλλον θέλει να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι είναι παιδιά της ίδιας πολιτικής μήτρας και συνυπήρξαν για πάρα πολλά χρόνια στην ίδια κοινοβουλευτική ομάδα.

Η πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ είναι αδιαπραγμάτευτη όσο και αν δεν αρέσει στον κ. Μητσοτάκη και στα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, που υπηρετεί με ευλάβεια εις βάρος του ελληνικού λαού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.