Kαι πάλι το Ejekt Festival 2022 στο ΟΑΚΑ

 Το Ejekt Festival 2022, έπειτα από δύο διαδοχικές χρονιές απουσίας του λόγω των έκτακτων υγειονομικών μέτρων για την πρόληψη κατά της COVID-19, είναι γεγονός! Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 29 Ιουνίου 2022 στο Ο.Α.Κ.Α κι η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

 Οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ ήδη δημοσίευσαν στην επίσημη ιστοσελίδα μερικά από τα ονόματα που θα εμφανιστούν στη σκηνή του Ο.Α.Κ.Α. Το φεστιβάλ θα ανοίξει το πασίγνωστο βρετανικό ροκ συγκρότημα Muse. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Βρετανοί rock stars θα ξεσηκώσουν το ελληνικό κοινό, καθώς πριν έξι χρόνια είχαν κάνει την παρθενική, πλην αξέχαστη, τους εμφάνιση στη σκηνή του Ejekt, η οποία τους χάρισε τον τιμητικό τίτλο της κορυφαίας ροκ μπάντας του πλανήτη.

Έχοντας στη φαρέτρα τους κορυφαία massive hits, όπως το «Madness», «Time is running out»,  «Hysteria», «Psycho» κλπ, είναι σίγουρο πως στο πλαίσιο και αυτής τους της περιοδείας κανένας φαν δε θα μείνει ανικανοποίητος. Η επιμονή τους στη τελειότητα του οπτικοακουστικού τους υλικού και του θεάματος που προσφέρουν on stage είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει και κάνει τους Muse να ξεχωρίζουν. Το συγκρότημα σε κάθε περιοδεία επιδιώκει να παρουσιάσει κάτι νέο στο κοινό του, κάτι που δεν έχουν ξαναδεί, ανεβάζοντας τον πήχη και τα standards για τον θεατή σε άλλα επίπεδα.

 Δεύτερο ανακοινωθέν συγκρότημα, κι ένα εξίσου δυνατό όνομα στη σύγχρονη βρετανική ροκ μουσική, είναι οι Nothing But Thieves, οι οποίοι εμφανίζονται για πρώτη φορά σε ελληνικό μουσικό έδαφος για να γράψουν με τη σειρά τους ιστορία στο φεστιβάλ. Αν το όνομα δε σας λέει κάτι, θυμηθείτε κάποια από τα τραγούδια τους, τα οποία έχουν ντύσει σκηνές από τις πιο γνωστές τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών όπως Vampire Diaries, Vikings, The Royals κλπ. Και για τους φίλους των games, η ιδιαίτερη χροιά του frontman του συγκροτήματος ακούγεται και στο FIFA 16, NHL 17/18 κλπ.

 Τα ονόματα των υπόλοιπων συγκροτημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν μελλοντικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ejekt Festival 2022 (https://ejekt.gr/news/).

 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προπώληση εισιτηρίων θα βρείτε στον ίδιο σύνδεσμο.

Πηγές : ejekt.gr, athinorama.gr

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.