Ο Κρις Πρατ δανείζει τη φωνή του στον Γκάρφιλντ σε νέα ταινία κινουμένων σχεδίων

Ο Κρις Πρατ είναι η νέα φωνή του Γκάρφιλντ σε επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων της Paramount Pictures, σύμφωνα με το THR.

Ο τεμπέλης πορτοκαλί γάτος θα είναι ο κεντρικός χαρακτήρας στην ταινία κινουμένων σχεδίων, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2016.

Σκηνοθέτης θα είναι η Μέρι Ντίνταλ και σεναριογράφος ο Ντέιβιντ Ρέινολντς που έχουν συνεργαστεί στο «Ο Αυτοκράτορας έχει κέφια» (The Emperor’s New Groove).

Ο Κρις Πρατ δανείζει επίσιης τη φωνή του στον Mario, στην ταινία Super Mario Bros.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Πρατ θα κυκλοφορήσει ή όχι βίντεο στο Instagram μιλώντας για την αγάπη του για τα λαζάνια και τον Γκάρφιλντ.

Το πρώτο κόμικ «Garfield» εμφανίστηκε στις εφημερίδες το 1978 και από τότε ο γάτος πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και σε δύο υβριδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων ζωντανής δράσης, με τρεις ταινίες να κυκλοφορούν απευθείας σε βίντεο. Στις ταινίες του 2004 και του 2006, η φωνή του Γκάρφιλντ ήταν του κωμικού Μπιλ Μάρεϊ.

Για τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων «Garfield» δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία έναρξης της παραγωγής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.