ZIZANIO BET: Πολλές επιλογές

Σάββατο 20 Νοεμβρίου και η αγαπημένη μας στοιχηματικη στήλη επιστρέφει στις οθόνες σας. Μετά από ένα πολυήμερο κενό των πρωταθλημάτων , λόγω εθνικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών είμαστε και πάλι εδώ για το συνηθισμένο ταξίδι μας.

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 16:30

Πρώτη μας πτήση στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα για την αναμέτρηση της Μπίλεφελντ με τη Βόλφσμπουργκ.
Η Αρμινια υποδέχεται στη Σουκο Αρένα του Μπίλεφελντ τη Βόλφσμπουργκ σε ένα ματς με την προϊστορία να δείχνει ξεκάθαρα φιλοξενούμενους.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχουν συγκεντρώσει 8 βαθμούς παρά το ότι έχουν επιδείξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο φέτος. Η ομάδα του Μπίλεφελντ παρά το γεγονός ότι στις εκτός έδρας εμφανίσεις εμφανίζεται δυνατή , εντός έδρας έχει εμφανές πρόβλημα και δεν έχει ακόμη κερδίσει. Εκτός έδρας είναι πιο δυνατή , προερχόμενη μάλιστα και από την εκτός έδρας νίκη με τη Στουτγκάρδη. Η ομάδα του Frank Kramer , έχει σκοράρει φέτος 7 φορές , ενώ έχει δεχτεί 16 γκολ(10 εκ των οποίων εντός έδρας).
Από την άλλη , συναντάμε τη φιλοξενούμενη Βόλφσμπουργκ , η οποία βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από εγχώρια αλλά και ευρωπαϊκή νίκη κόντρα σε Άουγκσμπουργκ και Σάλτσμπουργκ αντίστοιχα. Είναι μια ομάδα που εφαρμόζει σε κάθε ματς το πλάνο του προπονητή και χωρίς να προσφέρει υπερβολικό θέαμα προσπαθεί να πετύχει το στόχο της με προσήλωση στην άμυνα. Η ομάδα του Florian Kohveldt σκοράρει αλλά και δέχεται λίγο παραπάνω από 1 γκολ σε κάθε ματς( 12:12 σε 11 αγωνιστικές ). Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων δεν μπορεί να υπολογίζει πέραν των γνωστών απωλειών τον Lacroix , λόγω του ότι ο αμυντικός είναι τιμωρημένος λόγω κόκκινης κάρτας.


Επιλογή της στήλης μας θα είναι η νίκη των φιλοξενούμενων λόγω προϊστορίας αλλά και ανωτερότητας στο δυναμικό σύλλογο των φιλοξενούμενων.


ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ : 2

ΓΟΥΛΒΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 17:00

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας για να ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις από το πιο δυναμικό πρωτάθλημα της Ευρώπης , την Premier League.

Η Γουλβς υποδέχεται στο στάδιο Moline του Wolverhampton την εντυπωσιακή Γουέστ Χαμ σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και πιο συγκεκριμένα στην 8η θέση με 16 βαθμούς. Οι “Λύκοι” προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας , ωστόσο η συνέχεια εντυπωσιάζει αφού πέραν της ήττας σε 5 ματς είχαν 4 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία. Η ομάδα του Πορτογάλου Bruno Lage σκοράρει ένα γκολ ανά ματς , ενώ δέχεται λίγο παραπάνω από 1. Ωστόσο η Γουλβς είναι μια ομάδα που δεν πείθει εξίσου φέτος εντός έδρας , ενώ η Γουέστ Χαμ εκτός βγάζει φτερά.
Οι φιλοξενούμενοι , οι οποίοι εντυπωσιάζουν στην αρχή του φετινού πρωταθλήματος βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας και αποδεικνύουν ότι δεν υπολογίζουν αντίπαλο. Μάλιστα το απέδειξαν πρόσφατα με την εντός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Moyes έχοντας διατηρήσει το περσινό κορμό παρουσιάζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο έχοντας μάλιστα την 3η επίθεση στην Πρέμιερ Λιγκ με 23 γκολ. Ειναι αμφίβολη η συμμετοχή του κατά πολλούς καλύτερου κεντρικού φέτος στην Αγγλία Deglan Rice , ωστόσο τα τελευταία ρεπορτάζ κλίνουν στο να αγωνιστεί.


Η στήλη μας δεν μπορεί να πάει κόντρα στη Γουέστ Χαμ και μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της, ωστόσο λόγω της φόρμας στην οποία βρίσκονται και οι Λύκοι θα επιλέξει την διπλή ευκαιρία με το ελάχιστο line του over 1.5.


ΓΟΥΛΒΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ : Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ & OVER 1.5

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ 17:00

Τέλος , παραμένουν στην Πρέμιερ Λιγκ για την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Μπράιτον.


Η Άστον Βίλα υποδέχεται στο Villa Park του Birmingham την Μπράιτον σε ένα ματς που στα μάτια μας μυρίζει γκολ.
Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι παρά τις δυνατές προσθήκες φέτος , απογοητεύουν τους οπαδούς τους και βρίσκονται μόλις 2 βαθμούς πάνω από την ζώνη υποβιβασμού έχοντας συγκεντρώσει 10 στο σύνολο. Επιθυμούν ένα νέο ξεκίνημα αφού το ρόστερ τους είναι γεμάτο ταλέντο και ποδοσφαιριστές ικανούς να αγωνίζονται σε πρωτοκλασάτες ομάδες. Η ομάδα του Steven Gerrard , προέρχεται από 5 σερί ήττες και θέλει να δώσει τέλος στο κακό αυτό σερί. Οι ” Χωριάτες” έχουν σκοράρει φέτος 14 γκολ σε 11 αναμετρήσεις , ενώ έχουν δεχτεί 20 γκολ τα οποία του στοιχίζουν ακριβά. Αμφίβολη θα είναι για σήμερα η συμμετοχή του Dani Ings, ωστόσο ο Watkins είναι επιθετικός που μπορεί να τραβήξει στις πλάτες του την επιθετική γραμμή της ομάδας του.


Από την άλλη συναντάμε τη φιλοξενούμενη Μπράιτον , η οποία παρά το εντυπωσιακοτατο ξεκίνημα που την βρήκε να πλασάρεται μέχρι και την 2η θέση της βαθμολογίας , έχει ξεκινήσει να χάνει έδαφος στον πίνακα και βρίσκεται στην 7η θέση με 17 βαθμούς. Οι ” Γλάροι ” προέρχονται απο 2 Ισοπαλίες , όπου αμφότερες οι ομάδες σκόραραν. Η ομάδα του Graham Potter , είναι ποιοτική σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και επιδιώκει να παρουσιάσει ξανά το ποδόσφαιρο των πρώτων αγωνιστικών. Οι φιλοξενούμενοι φέτος σκοράρουν 12 γκολ ανά ματς , όσα ακριβώς και δέχονται.

O Wellbeck εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός δράσης , ενώ αμφίβολος είναι για σήμερα ο Mwepu , το μηχανάκι της κεντρικής λειτουργίας των φιλοξενούμενων.


Επιλογή της στήλης μας θα είναι το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν σε vakue απόδοση.


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ : G/G

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.