Υλικά
220 γραμμάρια κοφτό μακαρονάκι ή οποιοδήποτε μικρό μακαρόνι
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σέλερι ψιλοκομμένο
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κουταλιές του γλυκού ξύδι
200 γραμμάρια μαγιονέζα
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα ντιζόν
Λίγη ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράσε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα.
Βήμα 2
Όσο βράζουν τα μακαρόνια, ρίξε σε ένα μεγάλο μπολ το κρεμμύδι, το σέλερι, την πιπεριά, το ξύδι, την ζάχαρη, την μαγιονέζα, την μουστάρδα και το αλατοπίπερο και ανακάτεψε καλά.
Βήμα 3
Όταν βράσουν τα μακαρόνια, και τα ρίξεις στο σουρωτήρι, ρίξε από πάνω τους κρύο νερό για να κρυώσουν.
Βήμα 4
Ρίξε τα μακαρόνια στο μπολ και ανακάτεψε πολύ καλά μέχρι να απλωθεί η σάλτσα σε όλα τα μακαρόνια.
Πηγή: xrysessyntages.gr